Wordt wakker met prachtig haar
21 september 2021 

Wordt wakker met prachtig haar

Je bent gisteren naar de kapper geweest, hebt een heerlijke avond uit gehad en komt met een warrige haarbos het bed uit. ‘Dag prachtig kapsel, dankjewel voor het geluk dat je me hebt gebracht’ denk je bij jezelf. Wil jij nou dit geluk van dit perfecte kapsel nog een dagje langer houden? Volg dan onderstaande tips!

Het effect van een kussen
Tijdens het slapen krijg je veel frictie tussen je haar en het kussen. De oplossing hier is om te kiezen voor een satijnen kussen of een andere gladde stof.

Lang leve de knot!
Heb jij dik en wat kroezig haar? kam je haar dan strak naar achteren en maak een lage knot. Zo heb jij in de morgen weer een glad kapsel Heb je echter dunner en fijner haar, dan kan je beter kiezen voor een losse knot boven op het hoofd. Zo behoud je het volume dat de kapper je net gegeven heeft. Tip voor bij het ‘knotten’: gebruik geen speldjes, die laten afdrukken na in het haar.

De verdeel en heers techniek
Ook bij het goed houden van haar werkt de verdeel en heers techniek. Stel je hebt net een mooie strand-look met golven erin, hoe houd je die de volgende dag nog in tact? Verdeel je haar voor het slapen gaan in vier verticale secties en vlecht deze. Als je in de ochtend opstaat kan je deze vlechten rustig uitschudden en je hebt dezelfde golf-structuur structuur als de dag ervoor!

Klaar om die afspraak te boeken? www.bjootify.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down