je salon online boeken

Het Bjootify Platform

Bjootify is een website waar klanten een salon kunnen zoeken en direct de beautyafspraak online kunnen boeken. Denk aan een kapsalon, een pedicure, een manicure, een schoonheidssalon, massage en meer.

Het pakket Bjootify Plus

Als Da Vinci klant sta je al gratis op het Bjootify Platform. Wil je nu ook profiteren van alle extra's die het platform te bieden heeft? Dan kies je voor het Bjootify Plus pakket voor € 15 per maand.


De extra's:

  • Laat klanten 100% betrouwbare reviews na hun bezoek aan je salon geven zodat jou salon nog aantrekkelijker wordt voor nieuwe klanten
  • Doe mee met de Bjootify Awards en maak elk jaar kans om de beste salon in jouw provincie te worden.
Reviews

100% betrouwbare reviews

Alleen klanten die echt in je salon zijn geweest kunnen een review geven
review reageren

Reageren op Reviews

Bedankt je klant voor zijn review door erop te reageren

Awards

Meedoen aan de Bjootify Awards

Wordt geselecteerd als beste in jouw provincie

Jouw extra voordelen

Reviews

Positieve reviews

Alleen klanten die echt bij jou in de salon zijn geweest kunnen een bericht achterlaten hoe ze het bezoek aan jouw salon vonden. Zo krijg jij een hoge beoordeling (hoog cijfer) als potentiële klanten jou zoeken op Google. En krijg je dus gele sterren naast je naam te staan.

review reageren

Reageren op reviews

Heb je een review ontvangen van je klant? Dan krijg jij daar een bericht van. Wil je een reactie geven op de gegevens review? Dan kan dat. Bedank bijvoorbeeld je klant voor zijn of haar lieve review.

Awards

Bjootify Awards

Je doet automatisch mee aan de Bjootify Awards. Elk jaar krijgen de salon binnen elke provincie en binnen 4 categorieën met de hoogste cijfers een certificaat thuisgestuurd gekregen die in de salon gehangen kan worden. Zo laat jij aan je klanten zien dat je een professionele salon bent waar klanten graag komen.

En dat allemaal voor slechts € 15 pm

Zorg er dus voor dat je klanten positieve reviews bij je achter kunnen laten om de betrouwbaarheid van je professionele salon te verhogen 

én ervoor te zorgen dat nieuwe klanten sneller bij je in de salon komen.